619 366 292 / 972 856 256   info@videxifra.com

Nau Blau Fosc

Nau Blau Fosc

  • 320 m2
  • 1 Banys
  • 1 despatx/os
  • 4.5 m
  • 4 cotxes

                            Nau Estudi de forma rectangular que consta de dos cosos  de 16×10 metres cada un, amb sostres aïllats amb tablero DM o pladur, pensada  una per oficines o altres activitats del sector serveis i l’altre cos , de mes alçada i hem porta basculant de 4 mts. alçada com a Magatzem. Té una porta corredera de 3,5 metres d’amplada  i una porta d’accés peatonal amb reixes.

Aquesta nau té set  finestres d’alumini correderes amb reixes al llarg de les façanes Nord-Sud i Est. També disposa de Bany complert amb dos wc, i un Despatx, amb fals sostre i climatitzat amb Aire condicionat i bomba de calor,  de 16m2 de superficie.

Terra amb parquet plastificat  i aïllaments a les parets laterals amb llana de vidre i estanteries de pladur.

L’espai inclou varies  tomes de corrent trifàsica a 220 i 380 volts,  il·luminació per flourescents al sostre etc..  També disposa d’una zona ajardinada compartida per deixar varis vehicles, aixi com una zona de Pati de mes de 400 mts a la part Sur

Aquesta nau està situada dintre d’un Polígon artesanal vallat , ajardinat i vigilat ( Vivers d’Empreses Xifra), situat a 2,5 km per carretera asfaltada del centre  de Sta. Coloma de Farners.

Localització:

Aviso de cookies